Мережева форма організації міжфірмових відносин: соціально-економічна сутність та перспективи розвитку - Коваль, В.В. (Економічні інновації, 2012)
The role of processes of the organisation of enterprise activity on the basis of a network within the limits of a coordination of communications between all subjects of interaction is investigated. Distribution and development directions infocommunications and their influence on forms of the organisation of business are presented. Досліджено роль процесів організації підприємницької діяльності на основі мережі в рамках погодженості зв'язків між усіма суб'єктами взаємодії. Представлено напрями поширення і розвитку інфокомунікацій та їх вплив на форми організації бізнесу.