Стратегічний вектор розвитку українського ринку борошномельної продукції - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2012)
Визначено тенденції, економічні проблеми та протиріччя розвитку державного ринку борошна. Обґрунтовано стратегічний вектор розвитку борошняного ринку в контексті активізації відтворювальної функції інтегрованих ринків хлібопродуктів. Tendencies, economic problems and contradictions of the development of state market of flour. The strategic vector of flour market development is reasonable in the context of activation of reproductive function of integrated markets of the bread products.