К вопросу экономической безопасности предприятия - Сааджан, В.А.; Мишина, Ю.В. (Економічні інновації, 2012)
Досліджено шляхи забезпечення економічної безпеки на прикладі ВАТ ОПЗ. Explored ways to ensure economic security as an example of open joint stock company Odessa Portside Factory.