Фактор потребительского спроса в развитии сырьевого сектора молочного рынка - Тараканов, Н.Л.; Лысюк, В.М.; Лайко, А.И. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто актуальні питання становлення сировинного сектору молочного ринку з урахуванням забезпечення збалансованого попиту та пропозиції на готову продукцію. Запропановано заходи щодо підвищення якості молочної сировини, створення сучасної кормової бази молочного скотарства, організації заготівельно-збутових кооперативів з виробництвом готової молочної продукції. Actual problems related to the formation of commodity milk market in view of ensuring, a balanced supply and demand for finished products are considered in the article. The measures of raw milk quality improving, a modern dairy food base creation, and the organization of stockpiling, marketing cooperatives in the roduction of finished dairy products are proposed.