Аналіз факторів формування конкурентних переваг промиcлових підприємств - Тельнов, А.С. (Економічні інновації, 2012)
Проаналізовано підходи до визначення поняття „конкурентні переваги”, викладені результати аналізу факторів формування конкурентних переваг промислових підприємств України, визначено напрями покращення діяльності підприємств на основі активізації виявлених конкурентних переваг. Analysed going near determination of concept „competitive edges”, expounded results of analysis of factors formings of competitive edges of industrial enterprises of Ukraine, certain directions of improvement of activity of enterprises on the basis of activation of found out competitive edges.