Квантово-механічний бестселер (рецензія на переклад підручника О.С. Давидова «Квантова механіка») - Бар’яхтар, В.Г. (Вісник НАН України, 2013)
Рецензія на переклад підручника О.С. Давидова «Квантова механіка» К., 2012. — 706 с.