System peculiarities of development of national maritime transportation industry - Kolegayev, I. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто систему умов стійкого розвитку національної галузі орського транспорту. Обґрунтовано принцип формування конкурентоспроможного потенціалу торговельного флоту. Розкрито напрямки росту ефективності участі судновласників в світовому ринку морської торгівлі.