The system basis of key performance indicators of transport companies - Sotnichenko, L.; Sotnichenko, A. (Економічні інновації, 2012)
Розглянута система ключових показників діяльності (KPI) - це система оцінки, що дозволяє організації визначити досягнення стратегічних і операційних цілей. Встановлено: система KPI служить для оцінки роботодавцями своїх співробітників, вона дозволяє проаналізувати стан компанії в цілому і кожного окремого працівника зараз і зрозуміти, наскільки сьогоднішнє положення відповідає стратегічним цілям компанії. Обґрунтовано: система KPI - це, свого роду, стандартизована форма управління персоналом.