Identification costs of quality products transport companies - Dubovyk, N. (Економічні інновації, 2012)
У статті розглядається проблема якості послуг, які надаються транспортними підприємствами, а також ідентифікації витрат на його забезпечення. Уточнюється склад витрат на якість, акцентується увага керівництва транспортних підприємств на необхідність здійснення витрат, які пов'язани з якістю транспортних послуг.