Development strategy and restructuring of Illichivsk commercial sea port as an intergral part of Odessa transport cluster - Nikolayev, Y. (Економічні інновації, 2012)
У статті проаналізовані переваги використання кластерного підходу до розвитку транспортного комплексу Одеського регіону. Обґрунтована доцільність приєднання Іллічівського морського торгівельного порту до Одеського транспортного кластера.