Geographic segmentation of global cruise market - Yemelyanova, K. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуті географічні напрями глобальних круїзних туристичних потоків. В умовах світової кризи і спаду міжнародної ділової активності обґрунтовані перспективи розвитку круїзного туризмі в Азійському регіоні.