Forms of social products and their connection with the social provision by citizens of the country - Eytutis, G. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглядається зв'язок валового внутрішнього продукту і пасажирообігу через індекси відповідних фізичних обсягів та їх залежність від соціальної забезпеченості громадян країни.