Національна академія наук України: досягнення 2012 року та основні напрями подальшої роботи (Сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена підсумкам діяльності НАН України в 2012 році) (Вісник НАН України, 2013)
18 квітня 2013 р. у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася звітна сесія Загальних зборів Національної академії наук
України. У заході взяли участь Віце-прем’єр-міністр України К.І. Грищенко, Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України В.П. Семиноженко, іноземні гості, представники наукової громадськості, засобів масової інформації та інші запрошені. Під час роботи сесії
було представлено основні результати фундаментальних і прикладних досліджень науково-дослідних
установ НАН України, підсумки їхньої участі у вирішенні актуальних державних проблем, зокрема
енергозаощадження та енергоефективності, безпечного функціонування ядерно-енергетичного комплексу, модернізації сільського господарства, сфери охорони здоров’я тощо.