Нагальні проблеми фізики і не тільки... (за матеріалами виступу на річних Загальних зборах Відділення фізики і астрономії НАН України академіка НАН України Вадима Михайловича Локтєва) - Локтєв, В.М. (Вісник НАН України, 2013)
Повний текст виступу розміщено на сайті НАН
України (http://www.nas.gov.ua/UA/news/Pages/text.
aspx?ffn1=ID&fft1=Eq&ffv1=1515).