Постанови Загальних зборів НАН України (Вісник НАН України, 2013)
• ПОСТАНОВА № 1. Про затвердження Звіту про діяльність НАН України у 2012 році
та заходи щодо реалізації пропозицій і зауважень,
висловлених на Загальних зборах НАН України. • ПОСТАНОВА № 2. Про проект нової редакції Статуту НАН України.
• ПОСТАНОВА № 3. Про секції та відділення НАН України. • ПОСТАНОВА № 4. Про кількість членів Президії НАН України.