Із зали засідань Президії НАН України (27 березня 2013 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 27 березня 2013 року члени Президії НАН України та
запрошені заслухали такі питання:
• Про Національну доповідь «Сталий людський розвиток: забезпечення справедливості» (доповідач —
академік НАН України Е.М. Лібанова)
• Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального
комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін)
• Кадрові та поточні питання.