Современные подходы к оценке эффективности функционирования субъектов хозяйственной деятельности - Гребенник, Н.Г.; Сочинский, М.С. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглядається перспективність і зміст оцінки бізнесу як сучасного підходу до оцінки ефективності функціонування підприємств і їх об'єднань на прикладі морського транспорту України.