Transport 2050 EU strategy - Debel, S. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглядаються основні питання щодо транспорту якій має фундаментальне значення для європейської економіки і суспільства. Визначено необхідність прийняти глобальний погляд на події в транспортному секторі, і політичних ініціатив, які мають бути розглянуті, та визначено, що перетворення європейської транспортної системи буде можливо лише через поєднання різноманіття ініціатив на всіх рівнях.