Economic –legislation framework of marine international trading and transit transportations in Ukraine - Lipinskaya, A.; Yarmolovich, D. (Економічні інновації, 2011)
В статті розглядаються основні питання щодо розвитку в України економіко-правового механізму організації морських зовнішньоторгівелних та транзитних перевезень. Створення умов формування сучасного транспортного комплексу країни за допомогою впровадження розроблених Національних правил перевезення зовнішньотогівельних та транзитних вантажів у змішаному наземноводному сполученні.