Levels of the spatial organization of transport systems - Ilchenko, S. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуті різні рівні просторової побудови транспортних систем та методичні підходи до визначення та розвитку саме тих конфігурацій, які є найбільш привабливими в економічному, соціальному, інформаційному, інноваційному та комунікаційному аспектах.