Структура и закономерности формирования фрахтового рынка в условиях глобализации - Винников, В.В.; Кузьменко, Ю.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто розвиток світових господарських зв’язків та зовнішньоторгових відносин в ринкових умовах формування фрахтового ринка, що характеризується високою невизначеністю та нестабільністю зовнішнього середовища в системі глобалізації.