Эффективность активизации инвестиционного развития судоходного комплекса Украины - Пархоменко, И.Н. (Економічні інновації, 2011)
У статті представлені основні шляхи розвитку національного судноплавного комплексу й відповідно економіки в цілому за рахунок створення умов для інвестування засобів у розвиток суднобудування й судноремонту.