Structure of the transport-logistics cluster and its formation process - Nikolayev, Y. (Економічні інновації, 2011)
У статті проаналізовано поетапне формування транспортно-логістичного кластеру на прикордонній території України та Угорщини. Обґрунтовано необхідність та переваги створення транспортно - логістичного кластера в Причорноморському регіоні України.