Управление качеством транспортно-экспедиторского предприятия - Москвиченко, И.М.; Стадник, В.Г. (Економічні інновації, 2011)
У статті проаналізовани підходи до оцінки рівня якості транспортно-експедиційного ооблуговання підприємства та обґрунтована неообхідність встановлення узагальненого комплексного показника якості..