Проектное финансирование, как инвестиционный инструмент для развития транспортной отрасли Украины - Владимирская, Н.И. (Економічні інновації, 2011)
У даній статті представлено види проектного фінансування та їх особливості при реалізації інфраструктурних проектів в Україні. Розкрито зміст основних елементів проектного фінансування, таких як: учасники проекту; форми проектного фінансування; інструменти проектного фінансування; вимоги фінансуючого банку до проекту і компанії - позичальника; параметри фінансування (структура, умови, забезпечення). Представлено основні підходи та вимоги банку з іноземною участю при реалізації проектів в Україні з використанням інвестиційного інструменту - проектне фінансування.