Теоретико-методологічні основи відтворювальних циклів в сучасній ринковій економіці - Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглядаються відтворювальні процеси, що відбуваються в економіці ринкового типу, в якій функціонують товарні ринки, як основні її ресурсоутворювальні структурні складові економічної системи. Побудова модель відтворювального циклу, що відбувається на товарному ринку, в якій капіталоутворюючим елементом виступає додана вартість. The article is dedicated to the consideration of the reproduction processes that arise in market type economics, in which the commodity markets function as its basic recourses formative structure constituents of an economic system. In the article is also developed a reproduction cycle model that arises on commodity markets, in which a value-added serves as an capital formative element.