Мережеві структури міжорганізаційної взаємодії у функціонуванні високотехнологічних галузевих ринків: інститути партнерства й конкуренції - Коваль, В.В. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто проблеми системної взаємодії суб’єктів господарювання високотехнологічних галузевих ринків з позиції взаємообумовленості категорій партнерства й конкуренції в підприємницькій діяльності. Досліджується і розкривається важливість інституту довіри, який впливає на вибір форми міжорганізаційної взаємодії в умовах ринкового середовища. We consider the problem of systemic interaction between high-tech enterprise specialized markets from a position of interdependence categories of partnership and competition in business. Investigated and revealed the importance of the institution of trust that affects the choice of forms of inter-organizational cooperation in a market environment.