Теоретико-концептуальні основи формування національної споживчої політики в умовах глобалізації - Ліпанова, О.А. (Економічні інновації, 2013)
Розглядаються теоретико-концептуальне підґрунтя розвитку національної споживчої політики з урахуванням ринкових трансформаційних зрушень міжнародних тенденцій. Запропоновано шляхи посилення імплементації споживчої політики в загальнодержавну модель розвитку суспільства. Theoretical and conceptual foundations of national consumer policy at market transformation progress of international trends are considered. Ways of strengthening the implementation of consumer policy in the national model of community development are suggested.