Адаптивна трансформація маркетингових стратегій з урахуванням національних інтересів економічного зростання - Лисюк, В.М.; Шлафман, Н.Л.; Стоянова, М.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті проаналізована трансформація маркетингових стратегій, визначені можливості їх адаптації до різних економічних умов. Запропоновано новий тип маркетингових стратегій «лояльний», пристосований до економічних інтересів суспільства в нестабільних економічних умовах. The article analyzes the transformation of marketing strategies and identifies the opportunities to adapt them to different economic conditions. In the article also suggested a new type of marketing strategies "loyal", adapted to the economic interests of society as a volatile economic environment.