Оцінювання безпеки інноваційного розвитку в умовах кластеризації національної економіки - Маслак, О.О. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто поняття безпеки інноваційного розвитку національної економіки, її загрози. З метою їх нейтралізації та підвищення рівня безпеки інноваційного розвитку в умовах кластеризації національної економіки рекомендовано послідовність її оцінювання. The article deals with the concept of safety of innovative development of national economy, its threat. In order to neutralize them and improving the safety of innovative development of national economy under clustering recommended sequence of evaluation.