Життєздатність деревних рослин у міських вуличних насадженнях на Південному Сході - Суслова, О.П.; Поляков, О.К.; Нецвєтов, М.В.; Дацько, О.М.; Лихацька, О.М. (Промышленная ботаника, 2012)
Досліджено деревні рослини (228 видів та 63 культиварів) лінійних вуличних насаджень міста Донецька. Наведено характеристику за складом, віком та життєздатністю видів деревних рослин. Встановлено життєздатність деревних порід залежно від інтенсивності їхнього росту за умов урбанізованого середовища. We have studied certain woody plants (228 species and 63 cultivars) in the street tree lines in the city of Donetsk. The composition, age and viability of these woody plant species have been characterized. Viability of tree species has been established depending on their growth rate under the conditions of the urban environment.