Заслужена нагорода українським митцям книговидання - Мележик, О.О. (Вісник НАН України, 2013)
22 березня 2013 р. в актовому залі Інституту зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України відбулася презентація видань, відзначених нагородами за результатами Міжнародного конкурсу на найкращий науково-видавничий проект «Научная книга» Міжнародної асоціації академій наук у 2012 р. У засіданні взяли участь
співробітники видавництв, автори монографій, а також представники наукової громадськості та ЗМІ.