Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України
У статті розглянуто теоретичні та прикладні аспекти створення екологічно безпечних продуктів харчування. Проаналізовано екологічні проблеми їх виробництва в єдиному циклі: ґрунт — вода — продукт — людина. Окреслено пріоритетні напрями впровадження продуктів функціонального призначення в раціон різн...
Gespeichert in:
| Datum: | 2013 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Бомба, М.Я., Івашків, Л.Я. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2013
|
| Schriftenreihe: | Вісник НАН України |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/67484 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України / М.Я. Бомба, Л.Я. Івашків // Вісн. НАН України. — 2013. — № 6. — С. 32-41. — Бібліогр.: 21 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України
von: Бомба, М.Я., et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Підземні води як стратегічний ресурс
von: Шестопалов, В., et al.
Veröffentlicht: (2005) -
Раціональне водокористування як чинник національної безпеки України
von: Тринько, Р.І., et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості
von: Моргун, В.В., et al.
Veröffentlicht: (2017) -
Пріоритети Національної стратегії теплозабезпечення населених пунктів України
von: Патон, Б.Є., et al.
Veröffentlicht: (2014)