Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України
У статті розглянуто теоретичні та прикладні аспекти створення екологічно безпечних продуктів харчування. Проаналізовано екологічні проблеми їх виробництва в єдиному циклі: ґрунт — вода — продукт — людина. Окреслено пріоритетні напрями впровадження продуктів функціонального призначення в раціон різн...
Збережено в:
| Дата: | 2013 |
|---|---|
| Автори: | Бомба, М.Я., Івашків, Л.Я. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2013
|
| Назва видання: | Вісник НАН України |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/67484 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України / М.Я. Бомба, Л.Я. Івашків // Вісн. НАН України. — 2013. — № 6. — С. 32-41. — Бібліогр.: 21 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України
за авторством: Бомба, М.Я., та інші
Опубліковано: (2013) -
Підземні води як стратегічний ресурс
за авторством: Шестопалов, В., та інші
Опубліковано: (2005) -
Раціональне водокористування як чинник національної безпеки України
за авторством: Тринько, Р.І., та інші
Опубліковано: (2019) -
Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості
за авторством: Моргун, В.В., та інші
Опубліковано: (2017) -
Пріоритети Національної стратегії теплозабезпечення населених пунктів України
за авторством: Патон, Б.Є., та інші
Опубліковано: (2014)