До 90-річчя Б.А. Шрамка - Буйнов, Ю.В. (Археологія, 2010)
Вітчизняна археологічна наука знає значну кількість славетних імен вчених, які плідно і самовіддано донині працюють на ниві вивчення і відтворення давньої історії нашої країни. Початок 2011 року приніс нам 90-річний ювілей відомого українського археолога, доктора історичних наук, Заслуженого професора Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Почесного громадянина Харкова, Заслуженого діяча науки і техніки України Бориса Андрійовича Шрамка.