Внесок Івана Борковського у вивчення старожитностей слов’ян - Баран, В.Д.; Михайлина, Л.П.; Пивоваров, С.В. (Археологія, 2011)
Висвітлено життєвий і творчий шлях чехословацького археолога українського походження Івана Борковського — першовідкривача
празької археологічної культури.