Міжнародна наукова конференція «Історія археології: особистості та школи (до 160-річчя В.В. Хвойки)» - Абашина, Н.С.; Колеснікова, В.А.; Пудовкіна, А.С.; Черновол, І.В.; Залізняк, Л.Л. (Археологія, 2011)
5—8 жовтня 2010 року у Києві відбулася Міжнародна наукова конференція «Історія археології: особистості та школи». Організаторами конференції виступили: Інститут археології НАН України та Інститут історії матеріальної культури РАН в рамках проекту РГНФ—НАНУ.