Світлої пам’яті Володимира Павловича Григор’єва - Куштан, Д.П.; Нерода, В.В.; Скорий, С.А.; Хохоровські, Я. (Археологія, 2011)
Сумна звістка прийшла в Україну із сусідньої Росії: в жовтні 2010 р., у СанктПетербурзі, не доживши до свого 58-річчя, за трагічних обставин загинув відомий черкаський археолог, дослідник старожитностей скіфського часу, Володимир Павлович Григор’єв.