Дослідник української античності (до ювілею Валентини Володимирівни Крапівіної) (Археологія, 2010)
29 серпня 2010 р. відзначила свій ювілейний день народження відомий український археолог, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник відділу античної археології Інституту археології НАН України, начальник Ольвійської експедиції Валентина Володимирівна Крапівіна.