До 75-річчя Євгена Миколайовича Черниха - Отрощенко, В. (Археологія, 2010)
Провідний російський археолог, член-кореспондент РАН, професор, доктор історичних
наук Є.М. Черних зустрічає свій поважний
ювілей у розквіті творчих сил й у вирі наукового життя.