Олег Михайлович Приходнюк — дослідник ранньослов’янських старожитностей - Вакуленко, Л.В.; Абашина, Н.С. (Археологія, 2011)
Цього року виповнилося б 70 років Олегу Михайловичу Приходнюку — відомому українському археологу й історику, доктору історичних наук, лауреату Державної премії України в галузі науки та техніки. Це ще досить продуктивний вік для вченого, але 31 грудня 2004 р. Олег Михайлович пішов із життя.