Структура поняття "єдиний освітній простір" - Рибка, Н.М. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2004)
На основі формально-логічного аналізу конкретизується та уточнюється структура та зміст поняття "єдиний освітній простір". На основе формально-логического анализа конкретизируется и уточняется структура и содержание понятия "единое образовательное пространство". The structure and the sense of a "United education space" concept are concreted and corrected on the formal logic analysis.