До 60-річчя В'ячеслава Юрійовича Мурзіна - Андрух, С.І.; Тощев, Г.М. (Археологія, 2011)
В’ячеслав Юрійович Мурзін - Лауреат Державної премії України, доктор історичних наук, професор, Почесний доктор Запорізького національного університету, член Національної спілки журналістів України.