Поливанів яр - еталонна пам'ятка трипільської спільноти - Цвек, О.В. (Археологія, 2011)
Рецензія на монографію: Т.А. Попова. Многослойное поселение Поливанов Яр. К эволюции трипольской культуры в Среднем Поднестровье. — СПб.: МАЭ РАН, 2003. — 240 с.