До 75-річчя Бориса Мозолевського (Археологія, 2011)
У 2011 р. виповнилося б 75 років від дня народження Бориса Миколайовича Мозолевського — відомого скіфознавця, кандидата історичних наук, який від 1985 р. і до своєї кончини 13 вересня 1993 р. очолював відділ скіфосарматської археології Інституту археології НАН України.