До ювілею Олександра Володимировича Симоненка - Дзнеладзе, О.; Карнаух, Є. (Археологія, 2011)
24 серпня 2010 р. виповнилося 60 років відомому досліднику сарматських старожитностей України, доктору історичних наук, провідному науковому співробітнику відділу археології раннього залізного віку ІА НАНУ Олександрові Володимировичу Симоненку.