Проблемні аспекти управління процесом зміцнення економічної безпеки підприємств як суб’єктів підприємницької діяльності в умовах забезпечення сталого розвитку економіки України - Філиппова, С.В.; Черкасова, С.О. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуті концептуальні основи формування ефективного процесу обліково-аналітичного забезпечення економічної безпеки підприємств як суб’єктів підприємницької діяльності в рамках управління процесом її зміцнення в умовах забезпечення сталого розвитку вітчизняної економіки. The article describes the conceptual basis of forming of an effective process of accounting and analytical economic security of companies as business entities in the process of strengthening governance in sustainable development of the national economy.