Реформування податкової системи України в контексті адаптації досвіду розвинених країн - Шлафман, Н.Л.; Волохова, М.П. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуто проблемні аспекти функціонування вітчизняної податкової системи та обґрунтовано необхідність її реформування. Запропоновано шляхи удосконалення системи оподаткування в Україні з урахуванням практичного досвіду зарубіжних країн. In the article the problem aspects of functioning of the our tax system are considered and the necessity of her reformation. The ways of improvement of the system of taxation are offered in Ukraine taking into account practical experience of foreign countries.