Фразеологізми з соматичним компонентом у текстах політичних дискусій - Андрейченко, О.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2004)
Статья посвящена исследованию фразеологизмов в языке политического дискурса. Анализируется семантико-стилистическая роль ФЕ с семантическим компонентом в жанре политической дискуссии. Статтю присвячено дослідженню фразеологізмів у мові сучасного політичного дискурсу. Аналізується семантико-стилістична роль ФО з соматичним компонентом у жанрі політичної дискусії. The article is devoted to the research of phraseological units in a language of modern political discourse. Semantic and stylistic role of phraseological units with a somatic component in a genre of political discussion is analysed.