Мале підприємництво Одеського регіону: сучасний стан та проблеми розвитку - Бутенко, А.І.; Сараєва, І.М.; Носова, Н.І. (Економічні інновації, 2013)
Проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку малого підприємництва в Одеському регіоні, виявлено перешкоди, що заважають йому розвиватися, та запропоновані напрямки активізації підприємницького потенціалу для сталого соціально-економічного розвитку регіону. The current state and trends of small business development in the Odessa region was analyzed, the causes that hinder its further development were identified. Some directions of enhancing entrepreneurial capacity for sustainable socio-economic development of the region have been proposed.